Andelsboligforeninger i Skive

Andelsboligforeninger i Skive

Jeg har brug for noget hjælp, og jeg håber der er nogen der vil give sig tid til at læse det her og måske hjælpe mig. Jeg skal finde en andelsboligforening i Skive, og har kigget på forskellige andelsboligforeninger rundt i Skive, men jeg er ikke helt sikker på hvad jeg skal kigge efter, og hvad der er godt og dårligt, ved de forskellige, jeg ved bar jeg skal finde en der vil mig det bedste, og det er lidt svært når man slet ikke har forstand på hvad man skal kigge efter i en andelsboligforening. Jeg bor lige nu i Viborg, og vil gerne flytte til Skive og have en andelsbolig, og så tænke jeg at der måske var nogen der havde nogle gode råd, til mig nu når jeg skal flytte, måske også om der er steder i Skive der er bedre end andre, jeg kender ikke rigtig til byen, og skal kun flytte dertil fordi jeg har fået arbejde der, og det ville være nemmere, hvis jeg også boede i byen. Så kan jeg spare en masse penge på transport, og ikke mindst en helt del tid hver dag, så jeg vil rigtig gerne hvis jeg kunne få noget hjælp hurtigst muligt, så jeg kan få flyttet, og få alt det virvar overstået, jeg vil bare gerne komme afsted hurtigts muligt, så jeg kan fokusere på mit arbejde efter.
Tak, til jer som vil hjælpe.andelsboligforeninger skive