Hvad er en e cigaret?

Spread the love

Der findes mange forskellige e cigaretter. Både til nybegyndere, til folk der allerede har prøvet det før, eller til øvede. En e cigaret, også kaldet elektronisk cigaret, er et nyt innovativt svar på de gamle skadelige cigaretter. E cigaretter er et godt alternativ, og en rig mulighed for at trappe ned på dit forbrug af cigaretter. E cigaretter bruges i dag af mange millioner mennesker verden over. E cigaretten er designet og skabt til at stimulere din rygning ved de skadelige cigaretter, men dog uden et indhold af skadelige kemiske stoffer, både giftige og kræftfremkaldende. E cigaretter udskiller ikke røg, men udskiller i stedet damp. E cigaretter indeholder ikke kræftfremkaldende stoffer, og intet tobak, og derfor udsætter du heller ikke dine omgivelser for passiv rygning. E cigaretter er heller ikke omfattet loven om rygning. Det betyder, at du kan nyde din den frit, de fleste steder hvor der ellers er et forbud mod rygning. Det er dog ikke sikkert at alle steder har de samme regler.

Væske og smag til e cigaretter

E cigaretter

Når du skal ryge din e cigaret, er det muligt helt selv at vælge om du vil ryge væske med nikotin eller nyde din e cigaret med en af de mange spændende smagsvarianter. Vælger du nikotin væske, findes der forskellige styrker af nikotin. 6 mg svarer cirka til at du ryger mindre end 10 cigaretter om dagen, og 24 mg er til dig der har været storryger. Så finder der også midt i mellem, hvis du ikke er nogen af delene.

Fordele og ulemper ved e cigaretter

Er du ny i et emne, ønsker du oftest at sammenligne tingene. At gå fra almindelige cigaretter, som du muligvis har røget i mange år, og over til e cigaretter er et stort skridt. Både i forhold til hvad du er vant til, men også hvad du kan forvente af det. Uanset hvad, vil folk altid have forskellige meninger, derfor er det vigtigt at vide hvad der kan være fordele og ulemper ved e cigaretter.

E cigaretter indeholder absolut ingen tobak, og det er derfor sandsynligvis den største forskel fra cigaretter og så til e cigaretter. Det giver en fordel, da der er ingen aske, ingen antændelse og færre kemikalier. E cigaretter udgiver heller ikke røg. Det kan ligne røg i de fleste tilfælde, men er udelukkende damp. Det giver en fordel da det ikke er generende på samme måde, og der er ingen passiv rygning. Der findes også mange helbredsmæssige fordele, som blandt andet vejrtrækning og smagsløg, da giftstofferne fra normale cigaretter ikke længere kan genere.

Ulemper kan være den ofte hurtige afhængighed, som en del mennesker oplever. Uvidenheden kan også være en ulempe, når du skifter fra de gamle cigaretter til e cigaretter.