Hvad er SEO

Hvad er SEO

Hej alle sammen.
Min kæreste har lige fået nyt arbejde, han er begyndt at arbejde med noget han kalder SEO, og han har virkelig prøvet at forklare mig hvad det er han laver, men det kan godt være lidt svært at forstå for en som mig, som ikke har meget forstand på det med computere, men jeg har forstået at det er noget søgemaskine optimering, noget som gør at man kan komme højt op på goodle med et bestemt søgeord.
Han forklarede mig det ved at sige, at hvis jeg nu skrev kuglepenne på en søgemaskine, så ville der komme en masse steder som solgte dem frem, og det galt om at ligge så højt som mugligt på google for at man fik solgt flest mulige kuglepenne, og det var det som han lavede, han sørger for at få andre virksomheders søgeord til at ligge så højt som muligt, og det er SEO.

SEO

Han prøvede også at forklare mig hvad man lavede indenfor SEO, men der stod jeg af, for så begyndte han at bruge ord som jeg slet ikke forstod noget af, ord som linkbuilding og on-page SEO, og mange andre, og der kunne jeg godt mærke at det skulle jeg ikke lige spørge indtil lige nu, så jeg nikkede bare.
Jeg syntes det lyder super spændene det der SEO, og jeg ville da også ønske at jeg vidste noget mere omkring det, og jeg tror også at jeg kommer til det, for min kæreste kan godt lide at snakke om hvad han har lavet på sit arbejde, så hvem ved, en dag kan det jo være at jeg også er blevet rigtig skarp indenfor SEO.