Hvordan laver jeg mit regnskab til ejerforeninger?

Hej igen. Jeg har gået og tænkt meget over hvordan søren man laver et regnskab til ejerforeninger. I mit tilfælde handler det om en andelsboligforening som jeg har fået noget ansvar for. Jeg ved bare ikke lige hvor jeg skal starte henne. Jeg har kigget lidt rundt omrking. Jeg bor i mellem Randers og Viborg, og gad vide hvor man skal gå hen for at få hjælp til sådan et regnskab. Der findes en masse hjælp på nettet, og det er også skide godt hvis man så kunne finde ud af at bruge det til noget. Jeg tror jeg skal finde en revisor til dette job. Det virker simpelthen for uoverskueligt til at jeg selv vil gå i krig med det. Hvis nogen kan anbefale en revisor som laver regnsskab til ejerforeninger i Viborg eller randers så ville det være perfekt. I kan bare kommentere med jeres forslag. Jeg takker mange gange for hjælpen. Hele det her regnskabs rod har fået mig til at tænke mere over om man ikke burde tager nogle kursuser indenfor området. Der burde da være en eller anden form for hjælp at hente. Det er jo faktisk en ret brugbar evne. Tænkt på alle de små virksomheder der ville have gavn af at kunne lave regnskaber i huset. Det ville nok lette mine bekymringer en del. Tak fordi i lyttede. Så ses vi nok snart igen.

 

ejerforeninger i viborg og randers
ejerforeninger i viborg og randers