Konferencefaciliteter i Jylland

Jeg har lige været på en af de bedste konferencer nogensinde. Jeg var afsted med mit arbejde til et teambuilding konference afholdt af erhversstyrelsen. Det var en virkelig god oplevelse og super lærerigt. Alt det information fik næsten mit hoved til at eksplodere. Det er helt vildt hvad en weekend med de rigtige mennesker kan gøre. Det lyder måske en anelse forkert, men jeg elsker at lære og at komme tættere på mine medmennesker og kollegaer. Jeg var heller ikke den eneste der fandt konferencen super god. Mine kollegaer i jylland har også snakket højt om den. De synes også det var blandt de bedste konferencer de har deltaget i. Jeg kan ikke sige andet end at det ikke er sidste gang jeg skal være en del af teambuilding. Det styrkede virkelig hele vores arbejdsplads og specielt den gruppe jeg var i. Om aften fik vi lidt rødvin og snakkede om hvordan vi kunne gøre arbejdspladsen bedre for os alle, og på samme tid optimere vores arbejdsrutiner. Vi fandt frem til en masse gode løsninger som vi vil prøve at implementere efter ferien. Jeg har tænkt mig at deltage i den næste konference som vi selv skal holde. Vi skal blot have fundet nogle konferencefaciliter i jylland. Jeg håber det bliver en ligeså fed oplevelse som den vi fik her i weekenden. Det var godt nok overvældende og fantastisk.

konferencefaciliter i jylland

 

Glem ikke at læse nærmere omkring et sommerophold 2017