Vild med chokolade

chokolade
Spread the love

Er du vild med chokolade? Chokolade er et vidt begreb, og der må vel siges at være noget for enhver smag. Om man er til mørk eller lys, med eller uden flydende fyld, i kombination med marcipan, nødder, rosiner, skum og mange andre ting. Og om det skal være som et stort stykke, en del af et stort stykke – eller et lille fint stykke ad gangen.

chokolade cookies duer til rigtig mange lejligheder. Som en del af kaffe- eller snackbordet, når man har gæster. Til børnenes (og de voksnes) fredagsslik – eller almindelig familiehygge. Som snack i biografen – eller til den søde tand i hverdagen. Det er også en meget populær og benyttet værtindegave – eller gave i det hele taget. Og det er jo også bare lækkert – at nyde et stykke af sin yndlingschokolade i ny og næ.

En god slikblanding

Blandt alle de forskellige måder at få den populære snack på, er også i kombination med bland selv-slik – eller slik i al almindelighed. Her er der også flere varianter af chokoladen, så man kan få sig en god og forskelligartet blanding af al sin yndlingsslik. Med sig i biografen eller til filmen i fjernsynet og så videre.

Heriblandt er de skønne skumsvampe, der er overtrukket med kakaoovertræk. En lækker, blød og velsmagende kombination af slik med det lysebrune overtræk. Hvad er der ikke at kunne lide her? Et problem ved det skønne stykke slik er måske blot, at det er svært at begrænse sig, fordi det smager så godt. Af samme grund kan det være svært at dele det med andre…

Men når det er sagt, er det bare med at prøve at smage dette herlige stykke slik – hvis man da ikke allerede har gjort det for længst. Det er en skøn smagsoplevelse, hvis man er til chokolade og skum, og både børn og voksne elsker den.

Masser af chokoladeskumsvampe

Hvis man nu har smagt denne variant af skumsvampen, og man næsten ikke kan få nok… Hvorfor så ikke bare købe rigeligt? Ved at købe en pakke med 250 stykker på en gang, er der nok til, at man selv har nok til et stykke tid – måske. Og til at kunne tage frem, når der kommer gæster. Eller til, at børnene også kan få nogle stykker til fredagsslikket. Kort sagt går man ikke sådan lige ned på chokoladeskumsvampe.

Med så mange skumsvampe kan det også være, man får lyst til at bruge dem på andre, kreative måder. Som pynt på lagkagen til børnefødselsdagen, måske? Som topping på en vaffel med is? Eller hvad med at gemme dem for børnene rundt omkring i stuen til en gang ”tampen brænder”?

Når man køber stort ind, er der også den fordel, at man får slikstykkerne til en billigere pris. Det fungerer godt for de fleste. Og udover at have gjort et godt køb og stå med masser af lækre chokoladesvampe i huset, kan man tillade sig at købe noget mere skønt slik. En anden type slik. Så man kan nyde masser af dejligt slik til en hyggestund i ny og næ.